Rabu, 25 Julai 2012

hari bahagia

tanggal 3 jun 2012 aku sah bergelar seporang isteri kepada insan yang bernama Hasbullah Nasir. Setelah pelbagai dugaan yang kami lalui akhirnya kami bersatu. syukur kehadrat Ilahi kerana menyatukan kami dan semoga ikatan oini akan berkekalan hingga ke akhir nyawa..di sini jugak aku ingin ucapkan trima ksh kpd shbt handai yg turut hadir utk mnyerikan lagi majlis kami. sedikit foto kenangan terindah kami.

Ahad, 23 Januari 2011

bos

ini kisah tempat kerja lagi. aku paling x suka nga bos ak yg sorng nie. ada je yang salah di pandanagn mata dia. kami ni selalu dislahkan, bila kita nk jelaskn x nk dgr, rasa nak hempuk je, tp aku lak mmg jns pantang org mrh tampa sebab, tu yg jadikan aku seorang pekerja yg melawan cakap.sepatah dia ckp sepuluh aku akn jwb, sbb ak geram sgt dgn sikap dia. tapi nasib baik la ak hnya krja untk smentara waktu je hehe




Setelah sekian lama

sekian lama aku tak menulis di blog ini, sekarang ni rasa tak tahu apa yang hendak aku tulis.sebab dah lama x mnulis agaknya. tapi aku nk kongsi cerita spnjg aku bekerja smpnjang cuti semester. banyak sgr knangan yg aku dapat, dpt kwn2 yg baru, dapat pengalaman baru dlm bekerja hehe, rasa syng pn ada tuk ak brhenti kerja. tapi nk bt mcm mana ak kna truskn pngajian aku yg tinggal hanya satu sem je lagi.spnjg aku kerja di 7e aku dikenali oleh smua org mgkin dsebabkn mlut aku yg suka bereloteh. rata2 pnduduk sekitar tmn itu knl aku tak kira la mlyu, cina atau bangsa asing. erm makin brtmbh la kwn aku hehe. yang paling best, ramai kwn2 yg rapat dgnn aku kat situ slalu blnje ak mkn hehehe









Selasa, 9 November 2010

Setia

sebenarnya blog seorang teman aku ni dah menjadi kegemaran aku, setiap hari aku pasti akan buka blog dia, tambah aku sangat suka lagu dalam blog ni tak tahu kenapa. aku juga selalu baca post dia, kadang-kadang aku senyum sendiri bila baca luahan dia hee..hee.. namun aku akan terus setia untuk membaca blog ini..

ntah la..

satu paper telah selesai, tapi aku tak tahu lah apa yang aku jawab. bagi aku soalan tu x de la susah, cuma banyak benda yang tak ada dalam kuliah, semuanya kena fikir sendiri.apa pun aku dah berjaya hadapinya, hasilnya aku berserah sahaja pa Allah.